Wijzigingen opgeslagen
Moment, uw product wijziging word verwerkt.
Het bericht is opnieuw verstuurd.
Helaas er ging iets mis met het versturen.
Bevestiging
Ok
annuleer
Extra informatie
Ok

Container vol

Heeft u een afvalcontainer bestelt bij u in Vlissingen op locatie en is deze vol dan kunt u deze heel simpel weer door ons op laten halen. Indien u bij ons een afvalcontainer heeft besteld dan krijgt u in mail waarin ook de factuur staat een link waarmee u de ophaalopdracht kunt opgeven. Indien uw afvalcontainer vol is kunt u ook inloggen in het klantenpanel. Eenmaal ingelogd gaat u vervolgens naar de betreffende order en geeft u daar met een simpele klik op de knop de ophaalopdracht voor de volle container.

 

Indien u de opdracht heeft gegeven dat uw container vol is en afgehaald kan worden dan zullen wij deze zo snel mogelijk weer ophalen in Vlissingen. Doet u een ‘container vol / ophaalopdracht’ voor 16:00 dan doen wij onze uiterste best om deze afvalcontainer de volgende werkdag in Vlissingen weer op te halen. Komt u er met de ‘ophaalknop’ niet uit dan kunt u altijd even kijken of iemand van de chat op MijnContainerPartner.nl aanwezig is. Wij zullen de ophaalopdracht voor de volle afvalcontainer er dan voor u inzetten. Een mailtje sturen naar info@mijncontainerpartner.nl is natuurlijk ook een optie.

 

Een afvalcontainer in Vlissingen mag 8 weken blijven staan. Heeft u de container dan nog niet op laten halen, oftewel de container is nog niet vol, dan worden er per dag extra kosten doorberekend. Het liefst hebben wij dat u dit van te voren kenbaar maakt zodat we u kunnen aangeven wat de kosten zullen zijn als de container deze periode overschrijdt.

 

Product keuze in het klantenpanel

container-vol

Op de afbeelding met "container vol?" klikken om uw ophaal verzoek te kunnen invoeren en versturen.

container-vol